Přijď blíž

Přijď blíž

Anotace: Pár let stará,ale o stejné touze najít někoho blízkého..

Kdo čeká bývá nalezen,kdo hledá bývá očekáván.
Dlouho jse hledala,ale nikdo mne nečekal
a proto už jen čekám.
Netušíš jak moc mi scházíš a jak se mi po tobě stýská.
Cítím se sama,je mi smutno a tak tu sedím a přemýšlím jak asi vypadáš?
Maš hnědé vlasy,jako čerstvě rozoraná hlína,
nebo jsou zářivé jako slunce na obloze?
Jsi veliký tak že si u tebe budu připadat
jako panenka u svého obdivovatele.
Nebo jsi malý tak,že i když mě budeš chránit
od všeho zlého,schovám si tě při dešti do kapsy,
aby ě snad nějaká ta kapka nezranila.
Přemýslím jaké máš asi oči?
Jsou veliké jako posvícenský koláč,
tak že když na mně mrkneš bude to vypadat
jako když ho někdo kus ukousne.
Nebo se na mě budeš dívat dětským okem
člověka,který ví co je láska,důvěra a pochopení.
I kdyby jsi vypadal úplně jinak
jen na TEBE toužebně čekám.
Chci už jen ve tvém obětí usmívat se radostí
a chvět se štěstím.
Vím ,že tvé ruce jsou veliké a mocné
a dovedou mě ochránit od všeho zlého.
A proto už jen čekám až zazvoníš u našich dveří.
Kdyby jsi náhodou nevěděl kde bydlím
zeptej se svého srdce
ono ti napoví jestli hledáš takovou jako jsem já.
Tvá neznámá
Autor Zlatičko, 12.03.2007
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

•••••••••••
milé Zlatíčko,
posílám Ti velké srdíčko,
posílám ho Tobě jen,
ať máš krásný, každý den
•••••••••••
děkuju za návštěvu na mých stránkách a za krásné přáníčko,
taky Tobě přeji štěstí a každý den usměvavé sluníčko.

12.03.2007 18:57:00 | Dejfor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí