Nebe plné lásky

Nebe plné lásky

Anotace: No coment...

Potkal jsem lásku,
potkal jsem Tebe,
jsi moje štěstí
co spadlo mi z nebe.

Z nebe vysokého,
z nebe Světa,
jsi moje láska
co každým dnem vzkvétá.

Kvete jak pole,
kvete jak len,
snad se ráno nevzbudím,
snad to nebyl sen.

A pokud to sen byl
a Ty jsi se mi zdála,
tak i v tom snu překrásném,
naše láska plála.

Plála jako oheň,
hřála jako svíce,
já jsem blázen do Tebe,
každým dnem, víc a více...
Autor Buči, 12.03.2007
Přečteno 647x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A až jednou umřeme, naše láska s námi zahyne... Chválím pěknou zamilovanou báseň!

12.03.2007 17:22:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí