Mechová 7

Mechová 7

Anotace: Derniéra jedné Ságy......Ságy Mechové

PoetiK- Mechová 7


Vím, jsou to zbytečně dlouhé věty,
někdy mlčím a kupodivu sám
proto vyjádříme se řečí květin,
poté je gesto o to větší- to jsem prostě JÁ,
Skutečný děj rozdělil se na dva světy,
Pro mě vším je inspirace, kterou mám
Zůstal jen malý ostrov, zbytek poničil Yeti,
který je nadějí oproti těm falešným hrám.


Jsem připraven zahodit klíč,
stejně tak otevřít osmou z nespočet bran…
Někdy je pugét více než tisíc slov,
a další chvilka zahojí na duši jen malý šrám,
Buď nechat žít a nebo zahodit pryč,
Záleží na Tobě, jaký je plán,
Někdy je radostí i na noze těžký kov,
Záleží z jakého úhlu pohledu je pobrán.


Čekám na odpověď, ikdyž ji dopředu znám,
Kráčím si sněhem v oděvu vlčím,
Tenhle život ohraničil pozlacený rám,
už nemám v kapse nápovědy lepší,
Vracím Ti klid a 2 hodiny, o který jsem Tě okrad,
5km, no možná to bylo i míň,
Dost možná najdeš u Mechu v krabičce poklad,
a jestli ne, ber lopatu, může za to sníh, promiň…



Až budeš shánět RanHojiče, budeš se ptát kde jsem,
přitom u Konverzace prosíš: „Z očí zmiz mi“,
Tvoji Strážci jsou schovaní tam někde u Mechu v lese,
To oni Ti teď budou hojit jizvy.
Asi by to další trvání nesneslo,
hlavně nevymyslím materiál na další lyrics,
nepozorovaně se vytratím a beze slov,
položím květy, zapalím svíčku a dopíjim drink….



Vím jsou to zbytečně dlouhé věty,
a kupodivu sám někdy mlčím,
proto vyjádříme se řečí květin,
to jsem prostě JÁ – poté je gesto o to větší,
Skutečný děj rozdělil se na dva světy,
Aspoň ta inspirace je pro mě vším,
Zůstal jen malý ostrov, zbytek poničil Yeti,
který je nadějí oproti těm laciným lžím…
 
 
….

Tahala z rukávu Esa,
ale já mám Straight Flush Hero,
Mech zůstane v zajetí lesa,
to protože Kočka leze dírou.
Nejsem dílek z pexesa,
který by měl být ověnčený mírou,
Zdobí mě noblesa,
Na věky věků – Mechová vs. BlackMan Hero

 

Autor Poetik, 30.01.2021
Přečteno 126x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, jenommarie, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí