Mrazivý večer únorový

Mrazivý večer únorový

Anotace: Valentýn je za dveřmi :)

Sbírka: Kříž a jablko

Ledy pod nohama křupou
o Valentýnu, noc mrazivá
ve tmě těžké kroky dupou
jen dívka byla tuze mazlivá

Dým stoupá ze všech obydlí
v posteli s dívkou je krásně
však venku bychom nastydli
s čokoládou daruji ti básně

Z nás padl s únorem chlad
když šípem trefil Amor nahý
snad má chlapec dívku rád
ať malý panáček tvoří vztahy
Autor Petr27, 31.01.2021
Přečteno 249x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná básen'

31.01.2021 23:44:54 | Fil

:)

01.02.2021 09:50:55 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí