Rozpustit Tě

Rozpustit Tě

Anotace: ...nemám co bych řekla

Rozpustit Tě

Rozpustit Tě v kapkách deště
A nastavit vstříc mu tvář
Přej si bouřku stokrát, ještě
Našeptává z dálky lhář

Rozpustit Tě v ranním svitu
Odít do něj celý den
Představa, že se mnou jsi tu
Tohle přání čert si vem

Rozpustit Tě v noci chladné
Přikrýt se tou černou tmou
Každá růže jednou zvadne
Z jedné cesty, cesta dvou

Rozpustit Tě v horkém vánku
Nadechnout se z plných plic
Chvíle co mi nedá spánku
Touha dýchat víc a víc…!!!
Autor lightnight, 12.03.2007
Přečteno 458x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi moc, toto nejvíc:
...
Rozpustit Tě v noci chladné
Přikrýt se tou černou tmou
Každá růže jednou zvadne
Z jedné cesty, cesta dvou

j.c.ben

02.04.2007 15:44:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí