Dvouděložné rostliny

Dvouděložné rostliny

Anotace: Složitost lásky popsána dvouděložnými květinami a pár slovy.

Je má vina že topím se v plevelu,
zatím co ty jdeš v korunách kopretin?
růže a všechny ty pokusy
skončily v tichu leknínů.
čekanky co rostou u domu,
daly nám důvod roztrhat krokusy.

Prosils devětsil, ať ti dá trochu sil.
prosils pěťoury, ať ti daj na coury.
závislý na vínu dáváš si za vinu,
že hledáš hvězdy v hvězdnici.
hluchý jak hluchavka...

ústa vonící tabákem,
mysl načichlá rulíkem.
zlomocní bratři.
euforii dával ti bolehlav,
koniklec jsi, taky v kleci.
orlíčku, neodkveť.
Autor selnekivik, 01.02.2021
Přečteno 178x
Tipy 4
Poslední tipující: Majda, Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

horší by bylo býti zapomněnkou, či svízelí přítulí****:-D*

01.02.2021 21:47:11 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí