Jest-li to nebude láska?

Jest-li to nebude láska?

Anotace: O tom,co je na světě snad nejkrásnější, každý čekáme na to, až se štěstí na Nás usměje.(Já i když píšu...bohužel stále čekám)

Jest-li to nebude láska?
 
Probírám se nocí,
Ač mhouřím oči.
Snu rád bych procit
V srdci hřejivý pocit,
nedá mi spát.
 
Slova svižně,
se mi hlavou honí,
krev v žilách duní,
jak vodopád.
 
Srdce mi buší,
v mém hrudním koši,
nějak zvláštně,
akorát.
 
Proplétáš se nocí,
pod mými víčky.
na stole láhev vína,
ještě doutnají svíčky.
 
Co si mnou proniká...
Jest-li to nebude láska?
 
Dny rázem z dobrých,
na skvělé se mění.
Po tvých úsměvech skvělých,
ocitám se v opojení.
 
Mám chuť se smát.,
samota upadá v zapomnění.
To do teď bylo moje snění.
Amorovo obdaření,
Ať mě protne,
má-li se tak stát.
 
Pocit štěstí,
myšlenky v hlavě mi tvoří
pořád nemohu spát.
 
Proplétáš se nocí,
pod mými víčky.
srdce mé hoří.
 
Co si mou duší procitá...
Jest-li to nebude láska?
Autor Johnny 96, 03.02.2021
Přečteno 214x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Fil, Isla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možné je všechno..vždyť jen láska nedá spát ;)

04.02.2021 11:24:13 | jenommarie

Líbí se pěkná básen'

03.02.2021 21:33:26 | Fil

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí