PRAHA

PRAHA

Anotace: --

https://www.youtube.com/watch?v=29qMlvTXhZI


Hej drahá Praha !
Ty defka fotogenická,
si tak hektická,
jak autentická,
si asi-metrická? (možno vďaka metru? :D)

Rada sa v Tebe strácam,
keď som nad zemou,
ale i keď krvácam...

Mám tu svoje miesta zenu,
ale i tie, čo určené su pre divokú ženu...

máš vozy i koče,
si harmonická jak zapletené vrkoče...

uhladená, ale i šibalská,
si ďalšia moja doživotná láska,
Ty fotogenická kráska...

Pre každého si tá práva,
či orechová?
škoda, že uniesla Ťa tá zver na prachy dravá,
alebo môžem snáď dúfať, že sa to tu aspoň takto zachová?

v niečom si ešte stále nepoškvrnená
klaniam sa pred Tebou na kolená...
A uznávam, dostala si ma :)
Autor ZUZ271, 08.02.2021
Přečteno 303x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, danaska, mkinka, Psavec, kudlankaW, Vivien, Majda
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ďakujem Vám moc krásne, som rada, že sa páči :)

12.02.2021 23:50:44 | ZUZ271

Praha je mým rodištěm i domovem, proto děkuji za tuhle báseň. ST a pozdrav.

11.02.2021 19:34:49 | danaska

Praha, velmi dobře napsané. Pro Prahu líbezné.

11.02.2021 18:12:23 | mkinka

na tedá...Vitaj!

09.02.2021 15:17:35 | kudlankaW

dakujem krásne :)

09.02.2021 17:03:50 | ZUZ271

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí