Robotovo vyznání lásky

Robotovo vyznání lásky

Anotace: ... ..

jsi robotův binární kód
pro hologram
který si promítá čip snů

jsi rozmanitá animace dat
rozličných pinů k sejfu
kde heslo je atom valentýnů

jsi aplikační art
klidných nanoampérů tónů u fonů
i v napětích krystalů
v čekání u mikrosmd elementů
pro veselý procesor
Autor J's .., 13.02.2021
Přečteno 143x
Tipy 3
Poslední tipující: Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...zajímavý...žeby ajťácká poezie..?.;-)

13.02.2021 15:24:26 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí