Valentýn v karanténě

Valentýn v karanténě

Anotace: Spolu nebo každý sám, mějme se rádi.

Zamilovaných svátek se těžce slaví,
když mezi nás svět překážky staví,
namísto společně strávených chvíl
zmítají námi prázdnoty stavy.

Nezbývá než si představit den,
co byl by jako sladký sen,
co zahřál by na duši i na těle,
přinesl příjemné pocity jen.

I tak si Valentýn snažme užít
a jakoby sváteční den prožít,
dopřát si lásky k sobě a všeho,
po čem bude srdce toužit.
Autor Serja, 14.02.2021
Přečteno 178x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, jenommarie, Poetik, Vydima27, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí