Můj tajný sen

Můj tajný sen

Anotace: Touha po pocitu být opravdu milován...

Víš, co je mý tajným snem?
Vědět, že jsem zachráněn.
Od života bez lásky,
bez milování, bez vrásky.

Od přebývání v pokoji,
o nějž nikdo nestojí.
Od spousty dní ve lhaní,
jak moc jsme si oddaní.

Od předstírání obětí,
co doprovází napětí.
Od polibků z donucení,
kde cítíš, že nic není.

Chtěl bych žít jen jeden den,
kdy budu přesvědčen,
že jsem opravdu milován,
víc, než vidět mnoho rán...

Umřel bych rád pro lásku...
Autor Agamemnon, 15.02.2021
Přečteno 292x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Bartika, Iva Husárková, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ať se Ti splní :-))

16.02.2021 05:13:57 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí