Uléhám k spánku

Uléhám k spánku

Anotace: :-*

Dobře se bav a já jdu spát.
Nechám si o tobě zdát,
jak mě umíš zahřát.

Opřu se hlavou o tu tvou
a bude mi fajn jako vždy s tebou.
Do ouška zazní mi pohádka (z) tvých úst,
očička zamrkají,
usnu v tvé náruči,
jen mě nepust'.

Zůstane mi pocit vzájemného porozumění.
Sladké usínání
Autor losberundos, 12.03.2007
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

To víš, nic moc nepíšu, ale nechám si poradit.

25.03.2007 14:31:00 | losberundos

Dost ti ty rýmy kolísaj jak notová stupnice, nedá se
to vůbec zazpívat. Makej dál na sobě.

24.03.2007 12:09:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí