Co dělat...

Co dělat...

Anotace: ...válet se a trpět...

Co dělat se dá...
když bolest teče ti po duši,
když úplně každý už vytuší,
že tvá láska je ztracená...

Z tebe je troska
a jak kamenná deska
se za tebou hladina šílenství zavírá,
a ta bolest na tebe stále dolíhá.

Tichý pláč ozává se místností,
a já čekám, až někdo příjde
a zprostí mě té bolesti.
Ale pořád... nikdo nikde...
Autor deSolAxe, 22.03.2005
Přečteno 417x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí