Neptun & Řeka Ledových Vran

Neptun & Řeka Ledových Vran

Anotace: ... ..

Spí
a já jsem noc
Ví kolikrát jsem chtěl být s tebou sám
Být ve snech tvých
mít kouzel moc
rampouchem svítit na sněžný drahokam

Jíní je štít
lovců je dost
a zkoušejí se přimknout ke hvězdám
Vezmou jim smích
pro průzračnost
kry poperou se i na bojišti z fám

Myslíš ...
Voda je hrou
Do hloubky Neptun by naše loďky táh'
Tání je hřích
emoce rvou
ledové zítřky v nichž poznáváš jen strach

Poslyš ...
Dej srdcím most
zmizí stíny v mém kvítí ve vodách
Pojď ke mně blíž
pro bezbřehost
zaplavit se spolu šťastným Ach

Zimní vílo rozvlň mě S nocí svojí zastav mě
Ledová kráso drž mne ještě Samota prší mrznoucí cestě

Spím
a ty jsi noc
Víš kolikrát jsem chtěl být s tebou sám
jsi ve snech mých
máš kouzel moc
a zimu rozdáváš svým tajným rybičkám

Konečně sním
S tebou jsem rád
dávám sbohem jarním obavám
krok v peřejích
otiskl sníh
a ledovou vránou zas mráz dostávám

Cítím
Jsi má chladnost
Ach právě z tebe jsem se v duši chvěl
rožnul jsem svíc
tuhl jak vosk
a jmelí z korun stromů do vod poztrácel

Prosím ...
za přítomnost
ať ledové vrány navrátí se k nám
Ve svítáních
volám zimnost
hledám tebe a tvého srdce šarm

Zimní vílo rozvlň mě S nocí svojí zastav mě
Ledová kráso drž mne ještě Samota prší mrznoucí cestě

Ach má lásko zmraz ten čas Hvězdičko jasná odhal tvář
Neboj se a nebraň snění Neodcházej s rozedněním

Zimní vílo zachraň mě S nocí svojí zastav mě
Jsi iluzí nebo láskou že tolik jarních ledů prasklo?

A ledové vrány vzaly si můj sen
Autor J's .., 19.02.2021
Přečteno 144x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, enigman, jitoush, jenommarie, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vrány jí ho předají...

22.02.2021 20:27:36 | enigman

....zahřát se Sluncem.....očistit se.....Na ději/í/ plout...Ji.

21.02.2021 18:31:29 | jitoush

Ve vílích dlaních
leží krystalky květů
v zorničkách sklíčka má
a zimní krásu.
Víla zná svého rytíře
roztává spolu se sněhem. *ST
Zase pohádková:);)

19.02.2021 21:11:03 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí