Lhář

Lhář

Anotace: jak dlouho se dá odpouštět?

Ukradl si mi srdce černé,
jinému však bylo věrné.
Teď už je pozdě na slzy,
na slova.
Teď už mi pomůže jen
svěcená voda.
Seš lhář a já už to vím,
tak proč nad tebou pořád bdím?!
Autor Sharon, 22.03.2005
Přečteno 480x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí