Poklad

Poklad

Anotace: plánovaná Triologie navazující na předchozí děj Měchové a zároveň předkrm na chystaný projekt "Pan Mecháček hledá poklad"

 
 
PoetiK - Poklad část první
 
 
Zima panuje jen z okraje,
už zbytečný je odklad,
Nemoc zamířila k nám do kraje,
a okresy jsou plny blokád.
 
Sníh už z lesa taje,
a do země se prodad(l),
Přesnou polohu neznaje,
kde nachází se poklad.
 
Kdysi se naděje vznášela,
pod sprchou náhle zmokla,
tam, kde v létě kráčela,
nepotkáš ani stopy čokla.
 
S pocity jako Pašerák,
vydávám se na Odolov,
S Vlkem v patách a za šera,
Stačí najít Mech a hledat okolo....

 

Autor Poetik, 28.02.2021
Přečteno 138x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí