Podzimní

Podzimní

Anotace: Podzimní vzpomínání na zapomenuté vzpomínky omrzlé....

Možná už brzy
        Napadne první sníh
        Přimrzne k srdci
        A najednou
        Neucítíš nic
        Jen si vybavíš
        Naposled
        Na malou chvíli
        Jedinou
        Vzpomínku
        Víc nesmíš ...
        Vzpomínku
        Na vůni listopadu
        Spadaného listí
        Šustot pod nohama
        Když kráčeli ke snu
        Který se nedozdál
        Vítr v očích
        To byla radost
        Pak přišlo probuzení
        A první mráz... zapomnění...
       
Autor l.Tee, 01.03.2021
Přečteno 150x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Krajina průzračnosti, Emily Říhová, kudlankaW
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná...
to byl jen sen?
sladká iluze nevědomí?
byl to opravdu ten?
se kterým jsi -
prožila podzimní...
poslední milování?
Kdo to ví?

Zajímavé dílo, které má v sobě opět to, co by tam být mělo :o)

02.03.2021 16:01:25 | Crazymike

Moc diky

02.03.2021 19:32:48 | l.Tee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí