Usínám

Usínám

Anotace: Jen krůček ke spánku...

Usínám

Čím déle sem s tebou, tím víc tě ráda mám,
s tvým obrazem v mysly, každý večer usínám.
Stále s tebou být bych chtěla,
zažít zas ten pocit, že to patřím celá.
Obejmout tě a už nikdy nepustit,
mít tě ráda, snít...
Strávit s tebou krásnou noc,
kdy budeš mít nade mnou neomezenou moc.
Pomalu usínám...
strašně ráda tě mám.
Autor Niviat, 12.03.2007
Přečteno 387x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je sice možný, ale láska je silný cit, který nehraje na ohranost...

29.06.2007 11:37:00 | Niviat

zaláskované... nevím, možná trochu ohrané...

29.06.2007 11:31:00 | Qee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí