Rudá blůzička

Rudá blůzička

Anotace: první a taky lepší díl ze dvoudílné básně teda aspon podle mě..je sice trochu morbydní ale je moje a docela se mi líbí..teda líbila se mi hodně když sem ji psal protože jak jsem ji psal na papír vypsal sem při ní i smutek...

Tvá blůzička zrudla,
já to vše viděl.
Smrtka mi tě kradla,
za svůj strach jsem se styděl.
Šel jsem právě za tebou,
měli jsme rande.
Kolem mě se frajírci vezou,
poznali jsme se ,když jsi potřebovala garde.
Když jsem se již k tobě blížil,
již měl jsem tě na očích.
Všiml jsem si jak na vás jeden z frajírků mířil,
proč chtěl spáchat tak krutý hřích.
Tvá blůzičká bílá,
rychle zrudla po ráně.
Ještě chvilku jsi žila,
když objímal jsem tě tam na straně.
Plakal jsem a na tebe mluvil,
krev se stále řinula z rány.
K Bohu jsem se modlil,
proč nebyly nám šťastné chvíle dány.....?
Autor Dindane, 12.03.2007
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí