Rudá blůzička..

Rudá blůzička..

Anotace: druhá část

Zmizela jsi,
odešla jsi na vždy.
Vím dobře kde jsi,
tam ,kam jednou musí každý.
Ale ty jsi tam šla brzo,
nedobrovolně.
Protože jemu v hlavě prdlo,
střílel do lidí svévolně.
Chtěl jsem tě mít po boku,
již celý život.
Vše se ale změnilo na přelomu roku,
osud řídil hloupý pilot.
Proč nás nenechal být,
proč nám bral štěstí?
Moc brečel jsem když přestala jsi žít,
pomníček připomíná mi ten den, na náměstí...
Autor Dindane, 12.03.2007
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

=( možná jsem přecitlivělá ale vehnalo mi to do očí slzy.Ale jinak krásný

13.03.2007 01:00:00 | Manndarinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí