Jahodová

Jahodová

Anotace: pro tu, která chutná po jahodě:-*

sedím,
hledím,
rozmazaným pohledem,
padám do spánku,
...
pomalé údery,
do klapek piána,
zpívají potichu,
docela potichu...symfonii,
...
jsem tu sám,
jen stará lampa v rohu,
mi nedovolí usnout,
a na dvanáct hodin tě ztratit,
...
vidím siluetu,
tancující po zdech,
vidím svoji tanečnici,
jak sedí mi v klíně,
...
a s úsměvem na rtech,
s chutí jahodovou,
stulí se ke mně,
a řekne: ,,Dobrou..."
...

a já s klidem zavřu oči,
nechci konec této noci...
Autor Muta cum liquida, 12.03.2007
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné, jako všechny co jsem od tebe zatím četla

01.10.2007 19:42:00 | confused.princess

ty máš poslední dobou nějakou velmi poetickou náladu, co???moc krásný

18.03.2007 13:17:00 | Lisa Kloboučková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí