Lék

Lék

Jemně jak věta šeptaná,
otírám kolem tebe se.
V dotecích mluvím rukama,
touhy co tělo unese.

Jen letmo jako bez cíle,
náhoda plánovaná pečlivě.
Polibky snažím se být v přesile,
ve všech tvých koutech vášnivě.

Výboje tvojí blízkosti,
rytmus mi srdce mění.
Magnetickou totiž jsi bytostí,
touhu nechávám bez řízení.

Jsi ladičkou mé duše,
relax miluji při tobě.
Spravíš mě vždycky při poruše,
ordinuji tě sobě.
Autor petrzal, 04.03.2021
Přečteno 177x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, ARNOKULT, Květka Š., Iva Husárková, šerý, mkinka, Neegoista88, blues, Frr, jenommarie
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké.

04.03.2021 14:15:11 | mkinka

Děkuji moc

05.03.2021 12:47:39 | petrzal

Kapky..pro srdce;) pěkné Petrzálku

04.03.2021 10:49:45 | jenommarie

Děkuji ti

05.03.2021 12:47:18 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí