Na Lávce Pro Naději

Na Lávce Pro Naději

Anotace: ... ..

Sbírka: Hvězdám Nekonečna

na lávce vrostlé stromy
kolik jich cesta zlomí
na lávce
běží o my


na lávce dívka v modrém
jde sama
za jasným snem
jde sama pro naději
letní šat vánky chvějí

na lávce stojí ...

pohladí kmen
a v bosém pocitu svém
utíká
utíká
bosky svým snem



na lávce vrostlé stromy
tak prosí
o naději

blízko nich procházejí
bosé dívky v modrém

doteky prchávají
na lávce nad propastí

stromy
tu lásku nesou

mízou
stoupají s ní

v čisté nebe jí jdou
potichu jarně kvetou

a já tam dole slzou

posílám ti své stromy

jsem
spojen s naší zemí
abych lávku
pro naději
kam v rose bosé dívky vějí
nesl
básní pierota
než se ztratím siluetou
v modráskově nad planetou
ve vesmírných kde je ta

s nadějí si mihotá
na lávce se sluncem
na lávce jsme se srdcem
v lásce chvíle života
Autor J's .., 04.03.2021
Přečteno 226x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, enigman, Iva Husárková, jenommarie, šerý, jitoush, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

plavení...

08.03.2021 15:32:46 | enigman

Krásná nadějná *:) ST

04.03.2021 21:31:20 | jenommarie

...Vstříc.....Ji.

04.03.2021 20:39:57 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí