U Tygřice Po Hádce

U Tygřice Po Hádce

Anotace: ... ..

déšť si hraje své březnové rege
stíny šly pouštět draka
a nebe jejich vnitřních pekel
- mám ráda nebo nemám ráda -
poslalo mi saze

jen první vlaštovka místo hada
je tvoje podprsenka slunce
na podlaze

dává ještě trochu svitu přes moje tmavé brýle
že andělská pírka...

neustelou mě v trní
a vítr černého hávu nesedne mi do citů mraků


miláčku?..

dáš si kávu?
/a to ti přijde draze!/

ó jak rád
...
ale proč jen jeden šálek?

v tom druhém máš kostky cukru
kdybys měl deprese srdce
tak si jej oslaď!

děkuji má milá..
ono
povězme si na rovinu

ten javorový sirup noci už byl karamel
rozpuštěný ve slivovici

a že v nás touha dlouho spala
zhořkla jak pelyněk

jehož básník šel raději na net
rozplétat oranžovou vlnu víl
vrkajících si hrdliček
už tak trochu lesbiček
kde modrý poetický med
navléká korálky na nit
rozplakanou ze zlatého kaliče
s marihuanou štěstí

já tě rozsápu

no právě
Autor J's .., 06.03.2021
Přečteno 177x
Tipy 16
Poslední tipující: enigman, Psavec, jenommarie, mkinka, Vivien, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak nevím jestli si dát kávu abych nebyl rozsápán...

08.03.2021 15:30:34 | enigman

wuaw - takového tě neznám :-)

07.03.2021 12:07:36 | Romana Šamanka Ladyloba

Tééda..drápky zoubky:)) *ST

06.03.2021 08:01:47 | jenommarie

Ta je boží.

06.03.2021 03:58:49 | Vivien

Poezií, Ti prostupuje hravost. Tak to mě oslovuje a udělalo radost* Líbí.

06.03.2021 01:59:35 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí