D(S)en

D(S)en

Anotace: Tangerine...Pro slečnu Zdeničku ;-)

Přežít ticho prázdných dnů,
zakroužit do krásných snů
a dnů.

Slyšet v dáli tichý smích,
vidět z očí padat sníh
a hřích.

Den prší, kapky jdou,
kolik snů se ztrácí v nadějích.
Sen vstává, noc ze slunce přichází,
kolik dnů se se snem vytrácí.

Proplout tichem nočních hvězd,
projít prachem denních cest
a měst.

Sen srší, lásky jsou,
kolik dnů se ztrácí v staletích.
Den vstává, láska ze snů přichází,
kolik snů se ve dnech obrací.

V moři tichých dlouhých let
láska slov se mění v led
a střípky nadějí.
Autor Hydrostar, 13.03.2007
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle je fakt krasná basnička....moc se ti povedla važne:))

13.03.2007 21:01:00 | LLUllu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí