Láska hořká jako nikotin

Láska hořká jako nikotin

Byly dvě hodiny ráno, 

a láska najednou chutnala hořce jako poslední cigareta.

 

Milostné verše začali bolet jako hnisavá rána,

která se kdysi dávno přestala hojit.

 

Slzy padající z mých očí

pálily při každém doteku mé tváře

jako večerní srpnový oheň.

 

Hřejivá a nádherná náklonnost

se proměnila v hořící bolest,

která pálila jako ledový mráz.

 

Ale zítra? Zítra to bude jinak.

Zítra bude láska zase hřát.  

Autor Essa, 15.03.2021
Přečteno 196x
Tipy 7
Poslední tipující: Aida, Protos1182, Ijcro, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí