Vyznání po letech

Vyznání po letech

Anotace: :*

Vím, že je to se mnou těžké
že si žiju vlastní svět
že, vše co máme je tak křehké
že vždy nemusíš mi rozumět.

Pokazit to můžu sám
a chci se snažit o vše dbát
když já tě lásko rád moc mám
budeš mít vše, co ti můžu dát.

Vím, že venku číhaj vlci
a zahnat je teď nesvedu.
Nemůžu nás držet v kleci
o tebe se vždy poperu!

Tys to nejkrásnější co znám
ty a vše, co se tě týká.
Celý svět ti k nohám dám
ať i po těch letech každý říká,
že Ty a Já, to není klam
oni dva, z nich láska stříká...
Autor Nazgulll, 17.03.2021
Přečteno 318x
Tipy 8
Poslední tipující: ZUZ271, Aramgad, Emily Říhová, Iva Husárková, Rozmarýna, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Právě po letech krásné je
Vyznání co srdce zahřeje...
Krásný den :)

24.03.2021 12:48:02 | Emily Říhová

Myslím, že vyznání se dočkalo (dočká? dočkalo by se?) i jiné kladné odezvy než ode mě :). Vítej po delší době zpátky mezi publikujícími Liteřany.

17.03.2021 16:21:14 | Rozmarýna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí