Jak se tvé tělo cítí

Jak se tvé tělo cítí

Nechci začínat další den bez tebe, 

stačila včerejší noc, 

kdy jsi byl pryč 

a já nemohla usínat vedle tvého těla.

 

Často přemýšlím,

jaké je tvoje tělo

a jak se asi cítí.

 

Nese tíhu celého světa,

nebo se nadnáší lehkostí?

Bolí, když se ho dotýkám,

nebo neoplývá křehkostí?

 

Přemýšlím, 

zda hřeje,

nebo studí jako chladná lednová noc.

Mám tě zachránit,

když se chvěješ,

nebo utíkat pro pomoc?

Autor Essa, 18.03.2021
Přečteno 246x
Tipy 8
Poslední tipující: Protos1182, Emily Říhová, mkinka, Iva Husárková, Psavec, Rozmarýna, Klára Němcová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je moc krásná... Velmi něžné vyjádření citu, milá Esso :).

18.03.2021 20:26:28 | Rozmarýna

Mockrát děkuji :)

18.03.2021 20:41:01 | Essa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí