Vlak

Vlak

Anotace: který vykolejil...

Stoupnu si do dveří a zmateně se podívám
svůj život už dávno nestíhám...

Ztratila jsem svoje sny
a přesto pořád tu jsem,
stala jsem se opuštěným člověkem,
toulavým psem...

Díky tobě vykolejil můj vlak,
že žít mám dál? Ale jak?
Autor Kariš, 13.03.2007
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jsem spolujezdec..

13.03.2007 23:04:00 | Adrianne Nesser

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí