Z Březnového večera

Z Březnového večera

Anotace: když se Ti podaří příležitost,jak trezor do stěny zazdít :)

 
 
PoetiK – Z Březnového večera
 
 
Tvoje rovný rudý vlasy zdobí zář,
Neudržím pohled do tvých očí,
Víno červené se tvých rtů dotýká,
Ledy kolem tají a Zemí pootočí.
Hltám každý slovo, co ty povídáš
Dál utápím mysl v alkoholu bez pomoci,
Poslední sousto mého dezertu dojídáš,
a započatá konverzace končí pozdě v noci.
 
 
Jiskrný zářivý úsměv zdobí tvoji tvář,
Neudržím pohled do tvých očí,
diskrétní zónu odstupem hravě pohlídáš,
ačkoliv laškovně vlasy na prst točí.
Nezáleží na tom, co jí dáš,
klidně půjdu o půlnoci růže kosit,
Ráno hořkosladkou pachuť posnídáš,
ale dal bych to znovu, už jen - pro ten pocit.
 
 
Asi mám problém, chybí mi kus večera,
a hlava mě bolí jako by byla sťatá,
Snad všechno v dobrém, skládám puzzle ze včera,
mám na paměti okno velký jako vrata…

 

Autor Poetik, 21.03.2021
Přečteno 223x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Iva Husárková, Akrij8, Vivien
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jednoduché. Stručné.

22.03.2021 04:02:02 | Marek

Přesně to zdobí PoetiKovu tvorbu :) Děkuji :)

22.03.2021 10:59:45 | Poetik

No a ta anotace k tomu, to musel být ale večer ...

21.03.2021 17:22:36 | Vivien

Takový ten klasický večer, který se zprvu jeví jako běžná návštěva a nakonec se akce malinko zvrtne :)
Mám v plánu napsat RE-Edit a přiložit zbytek večera :)

21.03.2021 23:26:22 | Poetik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí