V teple domova

V teple domova

Anotace: Už zašlo slunce...

Už zašlo slunce,
tma rozsela se,sněží.
V teple na své posteli,
dva milenci leží.
Jsi to ty a jsem to já,
a objímáme se navzájem.
Díváme se do očí
je to naše chvíle jen.
Vnímáš jen můj dotyk
a hledíš do mé mysli.
A svou nesmírnou krásou
pleteš moje smysly.
Hladíš moje vlasy,
a pokračuješ dolů.
Užíváš si chvíle,
kdy jsme jenom spolu.
Už zase vyšlo slunce,
lehce trhá tmu.
Dva milenci v posteli,
se oddávají snu.
Autor BP, 13.03.2007
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S nevkusem sobě vlastním bych vás, drazí (na literu) registrovaní partneři, v souvislosti s těmito verši rád
upozornil na výtečné album skupiny Masturbace pojmenované
Teplo domova vychází z pochvy.

13.03.2007 18:37:00 | honore de prozac

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí