Proč jsi tak krásná?

Proč jsi tak krásná?

Jak kometa do života
proč jsi mého přišla.

Že Libko mělo se to stát?
Proč, to ví On snad

Proč po Tobě toužím
stále víc a víc.

Proč, ano zbláznil jsem se
že po dotecích toužím.

Vím starostí máš spoustu,
a blázna za zadkem.

Proč toužím Tě večer hřát,
na procházkách si povídat?

Proč jsi tak jiná,
tak krásná, povídej.

Proč, ten cit se zrodil
ta touha šílená.... .

~☆~
Autor Protos1182, 26.03.2021
Přečteno 354x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Marten, Psavec, Bartika, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí