Je noc..

Je noc..

Anotace: tyhle nálady....

Je noc.
Jsi tu se mnou
a jako bys nebyla.
Dům jak zámek,
černí temnou,
lásku jsi ztratila.

Je noc.
Chodíš kolem
někomu voláš.
Dům jak hrad.
Zvláštním tónem,
smíchem bodáš.

Je noc.
Odešlas pryč.
Možná tu jsi,
a hledáš skrýš.
Tělem tu jsi,
myslí však s ním.
Víš, že asi to vím.

Je noc.
Mlčím, tím volám o pomoc.
Ty nevidíš mě, nechceš vidět.
Přehlížíš mě, zkus se stydět.

Je noc.
Dům jak kostel.
Jsi pryč,
a prázdná postel..
jsi pryč,
já žalem umírám.
Tak nemělo to skončit,
jsi pryč
už to neposbírám...
Autor Nazgulll, 27.03.2021
Přečteno 306x
Tipy 12
Poslední tipující: Aramgad, mkinka, Rebejah, poslední, Emily Říhová, Rozmarýna, Psavec, Iva Husárková, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

víš, že asi to vím... nádherný verš:) Moc se mi to líbilo

20.05.2021 21:58:08 | Rebejah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí