Jen jedna

Jen jedna

Po zemi chodí
i vodu má ráda.
O kytky stará se
pejsky má ráda.

Po světě chodí
mnoho mi dala.
Víc pro mně znamená
než by si přála.

K ní slovy nešetřim
Ona to ví.
Na slov mých "čtyřicet ",
větou mi odpoví.

Mluvil bych mluvil,
tolik chtěl říct.
Mocně ji obejmout,
nemluvit - žít.

Beze slov mluvit,
s ní být a snít.
Toulat se životem,
Cele se pochopit..
Autor Protos1182, 29.03.2021
Přečteno 254x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, Rozmarýna, Bartika, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí