Nenávist a láska

Nenávist a láska

Anotace: Když miluješ a nenávidíš....

Nenávidět a milovat je věc blízká
A tak se na to podívejme zblízka.
Odlišní jsme si tak strašně moc,
Každá s tebou chce strávit noc.

Mě nikdo nechce mít
A já jen pro tebe chci žít
Tobě na tom nezáleží
A právě o to tu teď běží.

Ty nechceš nic chápat,
Radši se budeš životem tápat.
Udělali jsme si tolik zlého
A stále máme něco ohnivého.

Chci tě teď vedle sebe mít
A nejen tě pořád chtít.
Chci tě obejmout a pohladit
V tomhle nepotřebuji poradit.

Stále po tobě toužím
A láskou se soužím.
Děláš si se mnou co chceš,
Tak řekni je to lež?
Autor Pettyna, 13.03.2007
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nenávist a láska
Jsou moc účinné zbraně
Vlastní řady vybíjí
Nikdy nevíš
jak se na ně
Musí jít

13.03.2007 20:15:00 | jedam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí