Po vzpomínkách

Po vzpomínkách

Kousek po kousku
v polibcích čtu tvé tělo.
Zválím tě jako jarní louku,
by tobě líbání již nechybělo.

Ochutnám všechny tvoje vůně,
dlaněmi schovám střípky snů.
Léčím se tebou když duše mi stůně,
když bez náboje poklesnu.

Tebou tělo své i duši živím,
tebe i mlsám jak mám rád.
Často vzpomínkám v sobě se divím,
omlouvám se - byl jsem mlád.
Autor petrzal, 31.03.2021
Přečteno 208x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, jondys, šerý, Psavec, Frr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Být stále mlád, taky bych ctěl být stále mlád...

01.04.2021 07:44:02 | Clown

To je úděl nás chlapů že tělo stárne a chátrá, ale duše zůstává stále klukovská :-)

06.04.2021 12:41:31 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí