Chci tě!

Chci tě!

Anotace: stále to stejné téma...

Miláčku, otevři oči.
Zjistíš, že svět se točí.
Chci tě objímat,
A pak tě hned líbat.
Chci, abys mě do náruče vzal,
A se mnou se miloval.
Chci, abys věděl jen,
Že jsi můj sen.
Chci, abys můj byl,
Myšlenky na jiné pohřbil.
Jenže to se nestane, vím,
Milovat je peklo, to už zvím.
Nad mou duší převahu máš.
Už to tak moc znáš.
Co ti mám psát dále?
Miluje tě neustále…
Autor Pettyna, 13.03.2007
Přečteno 424x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí