Za trochu lásky šel bych světa kraj

Za trochu lásky šel bych světa kraj

Anotace: Snad se klasik v hrobě neotočí..

Hledaje lásku, prošel jsem světa kraj.
Šel jsem i ledem, s hlavou však zakrytou,
a s tíhou na duši, vždy nebyl to ráj.

Šel jsem i vichřicí a i když bosý,
nikde jsem neslyšel zazpívat kosy.
V srdci mi uvadl zelený máj.

Pak dlouho šel jsem pouští,
šílel jsem žízní,
tak za kapku rosy,
ďáblu jsem podepsal.

Teď stojím tu sám a smutně u dveří,
snažím si vzpomenou na píseň kosí
o níž jsem slýchával.

Již nevzpomenu si.
Za láhev kořalky,
já lásky se vzdal.
Tak opile tu zpívám
jiného cosi,
a snažně tu prosím,
lásko má kde jsi,
tak pusť mě dál.

Za kousek lásky, bych kdys život dal.
Však démon alkohol, už si ho vzal.
Autor Rendy, 04.08.2004
Přečteno 3382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí