Zpověď z lásky

Zpověď z lásky

Anotace: Žádné veledílo. Jen záchvěv tvořivosti a potřeba dát to na "papír".

Ten cit neumím zahnat, mám ho plné srdce.
V mysli jen tvůj obraz, pro víc není místo,
když cigaretou kroutí roztřesené ruce.
Toužím po tobě..

Láska je úsměv, slzy i život. A štěstí.
Cit co drásá a nesnese čekání.
Láska žije tam,
kde člověk chce riskovat všechno, pro příslib toho, co vidí jen on sám.

Může být žárlivá, sobecká i nestálá.
Ale není nenávist a je upřímně čistá.
Zakřičí do dálky, když v koutě srdce klečí.
Ale žít bez ní? To je jako kráčet krajem,
a nikdy neotevřít oči.

Autor Mitchoza, 01.04.2021
Přečteno 288x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, šerý, jenommarie, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nelze být bez lásky..
musíme jí mít hlavně v sobě..
a pak se lásce otevřít. ;)
Pěkné

01.04.2021 22:39:37 | jenommarie

potěšilo.

01.04.2021 10:25:18 | Slav Milo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí