Láska

Láska

Anotace: noo, jak jí vnímáte vy? napište mi svoje názory...

Láska je měsíční svit,
za nějž Tvé tělo chtěla bych mít,
nejen tělo, ale i duši
a kdekdo už to tuší.

Láska je pocit,
láska je cit,
jménem lásky
já budu Tě ctít.

Prochází tělem duší a srdcem,
může jí cítit i dívka se starcem,
nemá zákony, to lidé si je tvoří,
láska je nádherná, ale bohužel i moří.

Vzdáte se všeho kvůli ní,
avšak když procitnete,
přichází zklamání.
Uprostřed smutku se ocitnete
a když to nezvládnete,
pak ve vlastních slzách utonete.
Autor Arleen.D, 13.03.2007
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí