Pocit štěstí

Pocit štěstí

Obrázky na nebi tvé kůže,
maluji plamínky v očích.
Jedině tam vyniknout může,
co nutně srdce říci musí.

Slova tonou v proudech času,
bezmocně jak staré listí.
Já ti šeptám do tvých vlasů,
o citech v nichž jsme si jistí.

K mrakům padám opilý,
klopýtnul jsem o planetu.
Všechno co jsme ztratili,
byla pouhá vůně květu.

Vůně světa co teď žijeme,
ze snů prachu zhmotněném.
Sladký nektar bytí pijeme,
ve štěstí tak neměnném.
Autor petrzal, 06.04.2021
Přečteno 258x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Květka Š., mkinka, jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...v němž ztrácíte se trvale :)

13.04.2021 22:02:51 | Emily Říhová

Jj :-)

14.04.2021 13:25:59 | petrzal

Pěkné verše:)

06.04.2021 12:39:08 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí