Zkouška z lásky

Zkouška z lásky

Anotace: nová kapitola, přitom nová není

Skládám zkoušku z lásky,
Zda obstojím mi poví čas,
Uvnitř těžknou mi oblázky
A láme se mi tíhou vaz,

Pokusím se splynout s touhou,
Bych našla správná směr,
Budu polovičkou tvojí pouhou,
V mysli míti citů sběr,

Časem budeme spolu plouti,
Spáti nazí podél boků,
Jako ten kýč z oné pouti,
Radši končím tuto sloku…
Autor Gamy, 13.03.2007
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí