Srdcemód

Srdcemód

Nebem se brouzdám v mělčinách,
svět ke kotníkům špíchá mi.
Naplavenina snů v pustinách,
kde zpívá hlas mě neznámý.

Rubikon kostky pohltil,
s rukavicí odhozenou v dáli.
Bůh moje přání nesplnil,
když u oltáře svíce plály.

Kdo světlo nosí z daru k nám,
únava pěst sevřenou povolí.
Ten pocit také dobře znám,
co postihl i anděly.

Nebudu bahnem pohlcený,
kam padaj mrtvé hvězdy.
Sebe budu hájit se zbraněmi,
se srdcem schovaným za zdmi.

S tebou Beruško co chci mám,
světlo v srdci na slovech nepsaných.
Ve víru v lásku přepínám,
svět plný duší svázaných.
Autor petrzal, 08.04.2021
Přečteno 165x
Tipy 16
Poslední tipující: Emily Říhová, Květka Š., Iva Husárková, Jeněcovevzduchukrásného, ARNOKULT, šerý, mkinka, Psavec, WWW, jenommarie, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S Beruškou v úkrytu
svých toužebných přání
v jistotách vzájemné lásky*ST ;)
Moc hezká

08.04.2021 10:28:58 | jenommarie

Maruško děkuji

08.04.2021 14:08:52 | petrzal

:)

08.04.2021 15:12:56 | jenommarie

líbí se mi první tři strofy...:-D*

08.04.2021 10:10:45 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí