A Pro Tebe ...

A Pro Tebe ...

Anotace: ... ..

(než andělům narostou křídla)
přichází do zahrad slunce se ptát
jestli v jednom srdci i křehká slída
když se s ní leskne to tvoje snad
než andělům narostou křídla
k prvním květům růží přivoní
vánková duše vlásky dní líbá
vypráví v dotecích jabloní

než andělům narostou křídla
mají svět krásný chráněný
čistá jsou přece v nich pravda je vídá
a odvaha učí jít i brouzdat ve snění

než andělům narostou křídla
zkoušejí si šaty sněhobílé
to ještě čirá je voda kde smí nás hlídat
až zrcadlí je chvíle

...

i ty je tvoříš
ač se mnou dnes bída
a tíhnu nemocí
k hodině adié

dám jen vibrace strun zmateným třepotem
to déšť do oken kvítečky hnal
jakoby déšť
byl mým celým životem
melodii máje
v posledních vločkách všepotal

než andělům narostou křídla
budu již na voru
pro druhý břeh

pro modré vážky je jarní slída
odlesky not
na tvých rtech

a dívko javoru

a pro tebe …

(ať nemáš ze tmy strach vždyť se nic neděje
jen překlenou čas mosty po slzách)

a pro tebe

(nechal jsem kytaru světlem)

až budeš se mě ptát
jestli
snad
utichl sad

andělům narostou křídla
a ty víc toužíš znát ... A Pro Tebe
Autor J's .., 13.04.2021
Přečteno 227x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, šerý, petrzal, Psavec, Vivien, Frr, zdenka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc krásná ST :-))

14.04.2021 03:44:03 | Iva Husárková

Tak to je hodně moc dobrý, děkuji ST

13.04.2021 14:29:31 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí