Půda

Půda

Schovaná,

na půdě mezi strašáky,

ukážu Ti pravou tvář

Jen na mě prosím netlač!

A já,

vydám ti všechna svá tajemství




Jen prosím řekni, že nejsem šílená




Přísahám Ti,

že budu stejná,

ta nepolapitelná,

hledající klíč od všech svých ďáblů,

od toho, kdo vlastně jsem

Jen na mě prosím netlač!

A já,

Tě pak pustím na svou půdu.



Jen pak neříkej,

že jsem šílená...
Autor Ja_sama, 16.04.2021
Přečteno 204x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, její alter ego, Protos1182, mkinka, Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je dost od srdce bych rekl..., nikdo není šílený, jen okolím nepochopeny

19.04.2021 22:55:35 | Protos1182

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí