Milenec

Milenec

Milenec

 

Dech touhou se mi zrychluje

Krev v žilách zběsile putuje

Žár prostupuje tělo mé

Tvým milováním zmámené

 

Bradavky tuhnou vášní

Přestávám vnímat čas

Jen tělo mé dál vláční

A vlhne zas a zas

 

Tvůj žár mnou prostupuje

Tvůj jazyk je ochlazuje

Polibky tvé vzrušují

Mé buňky v těle vibrují

 

Pak vstoupí do mě žhavý dar

Co jen vám, mužům, byl dán

Tělem projede mi smršť

Pevně mě lásko drž

 

Křiknu a tříštím se v prostoru

Lásko, jak já to miluju

Když vezmeš mě sebou k vrcholu

a se mnou se uděláš……

Autor Aramgad, 18.04.2021
Přečteno 254x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí