Pálivka & Mucíčci

Pálivka & Mucíčci

Anotace: ... ..

mucíčku
už kvete paprika
podívej
pálivka veliká

kvete bíle v divné době
až dozraje
budu v Tobě

mucíčku můj
mňauky mňauky

rád ze hrobu jarně vstanu
k potěšení intrikánky

mucíčku?

i tančit mohu
když prohrál jsem kalhoty

však holce dám zas pocit Bohů
jako anděl nahoty
Autor J's .., 19.04.2021
Přečteno 110x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí