Vibrace tónů

Vibrace tónů

Vibrace tónů

 

Oči jak modrošedá obloha

Hleděly na mě něžně

A já si vzpomenout nemohla

Co šeptal tichounce jen mě

Tělo mé vzrušené vnímalo jen

Vibraci tonů hlasu, rytmus jen

To vše mě vzrušovalo

To vše mě jen laskalo

Do mého nitra se dobývalo

Celou mou bytost dostalo

Rty jazýček olízl, oči zavřely se

Tělo jen čekalo, kdy zvedneš se

A vstoupíš do mě………

Autor Aramgad, 19.04.2021
Přečteno 232x
Tipy 2
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí