Mrtvé moře

Mrtvé moře

Anotace: Maska jménem láska

Jsem unavený z těch tvých lží,
jsem zvědavý, jak dlouho úsměv na tváři ti vydrží.
Slova uznání z tvých úst jsou jako laciný med,
z mých citů k tobě stává se arktický led.

Ve spěchu životem umíráme,
snahou o uznání časem plýtváme.
Láskou slabosti se otvíráme,
lží o důvěře pravdu podvádíme.

Jsme jen otevřené chřtány,
já s nikým již nemám žádné plány.
Štěstí je jen naivní slovo,
do úst bych si s chutí vpálil,
studené olovo.

Dala jsi mi pseudo lásku,
plivla jsi mi do tváře, když můj život stál na vlásku.
Společná cesta, společné sbíráním odpadků,
než se v nich utopit, uvážu si oprátku.

Vracím se do mrtvého moře,
naučil jsem se tam totiž pokoře.
Panuje tam nicotné bezvětří,
tvůj kompas mi už nepatří.
Autor R.Chlup, 24.04.2021
Přečteno 317x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Iva Husárková, Jean89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí