K čertu s ním...

K čertu s ním...

Anotace: pro všechny holky co to zažily...

Životem ti prolétl
s tebou se točil svět.
Marné tvé volání
už nevrátí se zpět.

O touze k tobě mlžil
do srdce tvého psal.
Jak přišel tak zmizel
v lásku víru ti vzal.

Co chtěla si dát
málo se mu zdálo.
Co tobě vrátil
za nic nestálo.

Z očí slzičky se koulí
pláč nosík ucpává.
Co dál bude netušíš
prázdnota zůstává.

Proč zrovna ty
toho deště se ptáš.
Jeho kapky na tváři
místo odpovědi máš…
Autor Modrý Adept, 14.03.2007
Přečteno 591x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

áno :-( deště se ptám...

27.05.2007 02:31:00 | Rockinpiru

Jo, jo, chlapi. :-) Moc hezký.

14.03.2007 13:29:00 | Mirčaa

... OK ... ani jedno oko nezůstalo suché ...
jdu si dát panáka ... na skurvenej, ... nádhernej, ... život ...
- LKY - i roboti LKaÝÝ ...

14.03.2007 01:19:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí